Out of the Blue Spaarpot Boeddha baby Er wordt wel eens gezegd dat het ongeluk brengt als je een Boeddhabeeld voor jezelf koopt. Dit is ec.. Category: Anvils Product #: 78/5838 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €8,95 $€8,95 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition 32

Spaarpot Boeddha baby

Merk: Out of the Blue
Model: 78/5838
Beschikbaarheid: 32
€8,95
Excl. BTW: €7,40

Beschikbare opties:

*

Er wordt wel eens gezegd dat het ongeluk brengt als je een Boeddhabeeld voor jezelf koopt. Dit is echter een fabel die in het westen is verzonnen. In het Verre Oosten lachen ze hierom.

Een Boeddha staat voor geluk, voorspoed, goede gezondheid, liefde, bescherming en genezing. Het is een prachtig gebaar om een dierbare al dit moois toe te wensen door hem of haar een fraai Boeddhabeeld cadeau te doen. En dit kan natuurlijk ook in de vorm van een baby Boeddha spaarpot.

Als een Boeddha met liefde wordt gekocht, zal hij nog meer liefde en geluk brengen, of deze nu door jezelf of door iemand anders is aangeschaft. Natuurlijk is het geweldig om een Boeddha cadeau krijgen, maar de betekenis en werking verandert zeer zeker niet als je een Boeddha voor jezelf koopt.

De grappige vrolijk gekleurde baby Boeddha als spaarpot is in 3 kleuren verkrijgbaar: groen, blauw en fuchsia. De spaarpot is ca. 13 cm hoog.

Kenmerken
Maat ca. 13 cm hoog