Schäfer Ontbijtset (koffiezetapparaat, broodrooster en oplader in 1) Goedemorgen! Wakker worden met een kop koffie en een geroosterd broodje en een volledig opgeladen sm.. Category: Anvils Product #: 01110 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €44,95 $€44,95 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition 4

Ontbijtset (koffiezetapparaat, broodrooster en oplader in 1)

Merk: Schäfer
Model: 01110
Beschikbaarheid: 4
€44,95
Excl. BTW: €37,15

Goedemorgen! Wakker worden met een kop koffie en een geroosterd broodje en een volledig opgeladen smartphone. Je dag kan niet meer stuk! Als je niet zoveel ruimte hebt dan is deze ontbijtset hier ideaal voor. Met 1 apparaat zet je koffie, rooster je een broodje en laad je je smartphone op. Een geweldige oplossing voor kleinbehuisden of een studentenkamer.

De ontbijtset omvat:

  • Een koffiezetapparaat voor 1 kop koffie met een keramische koffiemok van 250 ml. De schakelaar is verlicht en het apparaat heeft een permanente filter.
  • Een broodrooster voor 2 sneetjes brood. Traploos regelbare bruiningsgraad, automatische centrering en extra hoge broodlift. Er is een apart broodjesrek, een onderbrekingstoets voor als je toch iets te lang ingesteld hebt, een kruimellade en een snoeropbergvak.
  • De USB-poort is geschikt voor het opladen van alle gangbare gsm's en ipods.

Het apparaat werk op 230 Volt, 1300W.