Over GiftsGadgets.be

Gifts & Gadgets België behoort net zoals een aantal andere websites bij Ciweb v.o.f.
Onze webwinkels zijn gespecialiseerd in kado artikelen, gadgets en fun artikelen.

Gifts & Gadgets België
The Great Gifts Company!
Dé Belgische kado winkel voor elke gelegenheid en ieder moment.
www.giftsgadgets.be

Wij zijn gevestigd in Assen. We hebben goede prijsafspraken met transporteurs waardoor we ook voor bestellingen uit Belgie een verzending aanbieden van 1 werkdag en je betaalt slechts € 7,50 aan verzendkosten. Boven de € 50,- verzenden we zelfs GRATIS!

Betrouwbare Verzending
Voor verzending naar België maken we gebruik van PostNL. Door de snelle doorlooptijd (1 werkdag) en het goede netwerk aan service punten zorgt dit voor een snelle en betrouwbare levering van het bestelde pakket. Na verzending ontvang je een e-mail met track en trace gegevens. Hiermee kun je in de meeste gevallen zelfs binnen een tijdvak zien hoelaat het pakket de dag erna bezorgd wordt. Niet thuis, geen nood.... Je kunt met de track en trace gegevens het pakket op een ander adres laten bezorgen. Lees er alles over op de informatiepagina verzending.
Indien het pakket in België bij een bedrijf bezorgd moet worden, zorg dan dat de bedrijfsnaam bij het afleveradres staat. TNT weigert vaak pakketten zonder bedrijfsnaam bij een bedrijf af te leveren.

Snel en Veilig betalen
Alle betalingen lopen via een beveiligde SSL verbinding. Vanuit onze webwinkel word je rechtstreeks naar de beveiligde betaalomgeving van je keuze gestuurd. Dit kan je eigen bank zijn bij betaling met Bancontact/Mister Cash maar ook de betaalmethode PayPal voor bijvoorbeeld Credit Card betalingen.

​Algemene contact gegevens: 
Gifts & Gadgets BE
Spanjelaan 9
9403 DN Assen
Nederland

KvK Nummer: 04075926
BTW Nummer: NL8204.64.417.B01

Website: www.giftsgadgets.be
E-mail: info@giftsgadgets.be

Telefoon: 0031 592 375125