Out of the Blue Toilet Fishing Toilet Fishing Toilet Fishing is een leuke gadget voor wanneer je op het toilet zit. Ook je kinde.. Category: Anvils Product #: 59/2038 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: €9,99 $€9,99 Available from: CiWeb v.o.f. Condition: excellent condition uitverkocht

Sale
Toilet Fishing

Toilet Fishing

Merk: Out of the Blue
Model: 59/2038
Beschikbaarheid: uitverkocht
€9,99 €14,99
Excl. BTW: €8,26

Toilet Fishing

Toilet Fishing is een leuke gadget voor wanneer je op het toilet zit. Ook je kinderen of vrienden zullen hier veel plezier aan beleven! Je kunt urenlang blijven zitten wanneer je dit spel speelt. Toilet Fishing is een leuk en origineel cadeau voor kinderen, daarnaast is het een leuke bezigheid wanneer de verveling toeslaat. Visliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij deze cadeaus voor op de wc! Zorg wel dat je op tijd alle vissen gevangen hebt! Anders zit je misschien wel heel lang op het toilet. De leukste spellen voor de wc vind je bij GiftsGadgets!

Hoe werkt Toilet Fishing?

De bedoeling van het accessoire Toilet Fishing is dat je met je hengel alle vissen uit de visvijver weet te vissen vóór dat je klaar bent op het toilet. De hengel heeft een lengte van ca. 41 cm en wordt geleverd met een heuse visvijver! Je mag niet eerder van het toilet totdat je alle vissen hebt weten te vangen. Een erg leuk en uitdagend spel om op het toilet te spelen. Daarnaast is het een leuk spel voor (jonge) kinderen! Een toiletbezoek wordt een gelegenheid om naar uit te kijken met de cadeaus van GiftsGadgets. Ook wanneer je visliefhebber bent is dit het ideale spel voor jou!

Toilet Fishing Kopen

Wil jij een Toilet Fishing Set kopen? Dat kan bij GiftsGadgets! Let wel op: Er zijn nog maar een beperkt aantal beschikbaar dus op=op. Doe het spel cadeau aan je vrienden of koop het cadeautje gewoon voor jezelf! Het spel is verslavend en zorgt er voor dat je afleiding hebt tijdens een toiletbezoek. Bestel je het product vóór 15:30? Dan zorgen wij dat je het spel de volgende dag in huis hebt. Ook heb je 15 dagen bedenktijd. Niet goed is geld terug!

Kenmerken
Inhoud 8 delige set
Maat vishengel ca. 41 cm